Ajankohta

27.10.2022 09:00 – 27.10.2022 11:00

Paikka

ProComin toimisto (Kasarmikatu 23 A, Helsinki) ja online

Järjestäjä

ProCom

Ovatko viestintätoimistot uusi poliittisen vallan käyttäjä? Miten lobbaamista saadaan avoimemmaksi? Pitäisikö kansalaisten olla huolissaan pyöröovi-ilmiöstä, jossa poliitikot ja heidän avustajansa liikkuvat politiikasta viestintätoimistoihin ja takaisin?

ProCom järjestää 27.10. klo 9-11 jäsentilaisuuden, jossa puhutaan politiikan liepeillä tapahtuvasta vaikuttamisesta ja sen pelisäännöistä. Aiheesta alustavat tuoreen ”Viestintätoimistojen valta” -tietokirjan kirjoittajat, maailmanpolitiikan yliopistolehtori Matti Ylönen ja poliittisen historian dosentti Mona Mannevuo.

Kommenttipuheenvuoron käyttävät Miltton Networksin toimitusjohtaja Elina Moisio ja Blic Public Affairsin  toimitusjohtaja Niilo Mustonen. Tilaisuutta isännöi ja paneelia moderoi ProComin toimitusjohtaja Jarno Forssell.

 

Aika: to 27.10. klo 9.00-11.00
Paikka: ProComin toimisto (Kasarmikatu 23 A, 2. krs, Helsinki) ja striimattuna verkossa

Live-tilaisuuteen ProComin toimistolle otetaan 30 osallistujaa. 

 

PUHUJAT

Matti Ylönen työskentelee maailmanpolitiikan yliopistonlehtorina Helsingin yliopistossa. Hänen pääasialliset tutkimuskohteensa liittyvät globaalin talouden hallintaan alustataloudesta globaaliin kehityspolitiikkaan, mutta Ylönen on tehnyt useita tutkimuksia myös suomalaisesta politiikasta ja hallinnosta.

Mona Mannevuo on tutkijatohtori Turun ihmistieteiden tutkijakollegiumissa (TIAS) sekä Helsingin yliopiston poliittisen historian dosentti. Tällä hetkellä hän tutkii työssä väsymisen tieteellistä historiaa ja johtaa tutkimushanketta Viestintää yli rajojen: politiikan, tieteen ja viestinnän muuttuva kenttä.

Elina Moisio johtaa Milttonin vaikuttajaviestinnän liiketoimintaa. Hän työskentelee yritysten, järjestöjen ja liittojen yhteiskunnallisen vaikuttamistyön, sidosryhmäsuhteiden ja edunvalvonnan neuvonantajana. Elinalla on kokemusta kuntapolitiikasta, työmarkkinajärjestöistä ja ministereiden erityisavustajana toimimisesta. Hän edistää päättäjien ja muun yhteiskunnan välistä vuoropuhelua.

Niilo Mustonen on Blic Oy:n perustaja ja Managing Partner. Aiemmin hän on johtanut Pohjoisranta Burson-Marstellerin vaikuttajaviestintäyksikköä. Ennen siirtymistään vaikuttajaviestintään Niilo vastasi Kokoomuksen eduskuntaryhmän viestinnästä ja toimi eri tehtävissä puolueessa. Hän on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Tervetuloa!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.