Ajankohta

16.5.2023 17:00 – 16.5.2023 18:30

Paikka

ProComin toimisto ja online

Järjestäjä

ProCom

Hybriditapahtuma: Viestinnän opetus ja työelämä

Millaista osaamista vastavalmistuneelta viestijältä odotetaan työelämässä? Mitä valmiuksia viestintäopinnot antavat työelämään? Miten yliopistojen pitäisi ottaa opetussuunnitelmissaan huomioon työelämän tarpeet? Tervetuloa ProComin maksuttomaan ja kaikille avoimeen tilaisuuteen keskustelemaan korkeakoulujen viestinnän opetuksen ja työelämän yhteistyöstä.

Viestinnän ammatti on moniulotteinen asiantuntijatehtävä, joka muuttuu jatkuvasti alan kehittyessä. Yhteistyön tiivistäminen viestinnän korkeakouluopintojen ja muuttuvan työelämän välillä on tarpeen, jotta alalle valmistuvilla on riittävät valmiudet työelämään. Tässä tilaisuudessa keskustelemme yhteistyön kehittämisestä korkeakoulun viestinnän opintosuunnan, vastavalmistuneen viestinnän ammattilaisen ja rekrytoivan viestintäjohtajan näkökulmasta.

Ohjelma:

 

Viestinnän opetus ja opiskelu Tampereen yliopistossa, Marja Eklund, yliopisto-opettaja, Tampereen yliopisto

Mitä valmiuksia viestintäopinnot antavat työelämään? Ilona Reinikainen, markkinointisuunnittelija, Tampereen kaupunki

Millaista osaamista vastavalmistuneelta viestijältä odotetaan työelämässä? Leena Rantasalo, Head of Communications, VTT & ProComin hallituksen jäsen

Moderaattorina toimii Pekka Isotalus, viestinnän professori, Tampereen yliopisto & ProComin hallituksen jäsen.

 

Live-tilaisuuteen ProComin toimistolle otetaan 30 osallistujaa. 

Etäosallistujille lähetämme osallistumislinkin lähempänä tapahtumaa. Tapahtumasta tehdään myös tallenne, joka lähetetään kaikille ilmoittautuneille tapahtuman jälkeen.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille. Lämpimästi tervetuloa!  

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä liittyen viestintäalaan, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa peruuttaa viestit tai pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja tietosuojaselosteemme mukaisesti.

 

Tule osaksi Suomen suurinta viestintäalan verkostoa – liity ProComin jäseneksi

ProComin jäsenenä olet osa Suomen suurinta viestintäalan verkostoa, saat alan ajankohtaiset uutiset ja tutkimustiedot sekä pääset päivittämään osaamistasi jäsentilaisuuksiemme sekä muiden tapahtumiemme ja palveluiden äärellä. Jäsenmaksumme on 120 euroa vuodessa. Liity jäseneksi täällä >

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.