Ajankohta

21.11.2024 09:00 – 21.11.2024 15:00

Paikka

Online

Hinta jäsenille

395 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

555 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään online-toteutuksena Zoomissa. 

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Tässä koulutuksessa keskitymme tavoitteellisen digiviestinnän mittaamiseen ja opimme, millaisia tapoja tekoäly ja automatisoidut työkalut voivat analysoinnin tukena meille tarjota.

Koulutuksen ytimessä ovat mitattavat viestinnän tavoitteet, joiden ympärille mittareita ja analytiikkaa eri lähteistä viestintää suunniteltaessa poimitaan. Päivän aikana selkiytyvät erilaisiin tavoitteisiin parhaiten sopivat mittarit, niiden lähteet ja analysoinnissa käytettävät erilaiset työkalut. Pohdimme myös sitä, voiko tekoäly auttaa mitattavien tavoitteiden muotoilussa ja ideoinnissa.

Koulutuspäivän aikana osallistujat pääsevät halutessaan tarkastelemaan oman organisaationsa viestinnän tavoitteita ja harjoituksena muotoilemaan mittareita näiden ympärille. Päivän edetessä käymme läpi erilaisia digiviestinnän kanavia ja niiden yhteydessä käytettävissä olevia yleisimpiä mittaamisen mahdollisuuksia. Osallistujat voivat tarkastella ja muokata omia tavoitteitaan ja mittareitaan haluamiensa kanavien kohdalla.

Vaikuttavan viestinnän mittareiden lisäksi käymme läpi, miten tekoäly voi auttaa lukujen vertailussa, analysoinnissa ja tiedon syvemmässä tarkastelussa. Osallistujat saavat käsityksen, millaisia maksuttomia ja maksullisia tekoälyn työkaluja analysoinnin apuna voi käyttää. Lisäksi opimme, millaisia tekoälyn ominaisuuksia on jo sisällytetty yleisimpiin viestinnän ympäristöihin, kuten somekanavien analytiikkadataan.

Koulutuksessa kuulemme myös, miten olemassa olevasta analytiikkatiedosta voi tekoälyn avulla seuloa lisää haluttua tietoa ja mitä tästä tiedosta voi oppia viestinnän kehittämiseksi. Keskustelemme myös viestinnän mittaamisen merkityksestä viestijöiden ajankäytön suhteen ja pohdimme, miten tekoäly voisi nopeuttaa mittaamista viestijän arjessa.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ 

 • Vaikuttavan viestinnän mittaamisen ja analysoinnin erot ja merkitys
 • Mitattavien tavoitteiden asettaminen viestinnälle
 • Yleisimmät digiviestinnän kanavat ja näiden mittariesimerkkejä (verkkosivut, uutiskirje, somekanavat, verkkokauppa, pikaviestintä)
 • Mittaamisen ja analysoinnin ympäristöt: verkkosivuanalytiikka, somekanavien analytiikka, julkaisutyökalujen datalähteet, uutiskirjeiden analytiikka
 • Mitä tietoa eri lähteistä kannattaa kulloinkin seurata?
 • Tekoäly analytiikkatyökaluissa
 • Tekoälyn mahdollisuudet tiedon analysoinnissa, vertailussa ja raportoinnissa
 • Mitä tekoälyn käytössä analysoinnin tukena on tärkeää huomioida?

 

KENELLE

Tämä koulutus sopii hyvin viestijälle, joka suunnittelee, kehittää ja analysoi organisaationsa viestintää. Osallistujan ei ole tarvinnut käyttää vielä tekoälyä työssään tai vapaa-ajalla. Osallistujat saavat ennen koulutusta ennakkokyselyn sekä tarkemmat tiedot siitä, mitä tekoälytyökaluja koulutuksen yhteydessä esimerkkinä käytetään.

 

KOULUTTAJA

Piritta Seppälä on viestinnän ja verkkoviestinnän pitkän linjan ammattilainen Viestintä-Piritta Oy:sta. Hän on perehtynyt tekoälyn käyttöön erityisesti viestintänäkökulmasta ja luonut viestijöille sopivia koulutuskokonaisuuksia tekoälyyn liittyen. Pirittalla on yli 15 vuoden kokemus viestinnän ja somen koulutusten sekä sparrausten parissa. ProComin kanssa Pirittan yhteistyö on jatkunut jo yli 10 vuotta.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Tekoäly & Digiviestintä -koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Jäsen (395e + alv. 24 %)En ole jäsen (555e + alv. 24 %)

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.