Ajankohta

12.5.2022 09:00 – 12.5.2022 15:00

Paikka

ProComin koulutustila / Zoom

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.


KOULUTUS

Viestintää varten on olemassa paljon erilaisia mittareita, mutta mitä oikeastaan kannattaa mitata ja miksi? Koulutuspäivän tarkoituksena on lisätä ymmärrystä viestinnän vaikuttavuuden mittaamisesta ja sen perusperiaatteista. Päivä tarjoaa konkreettisia työkaluja vaikuttavuuden mittaamisen käynnistämiseen tai kehittämiseen. Jokainen osallistuja pääsee myös pohtimaan oman organisaationsa mittareita ja saa tukea niiden rakentamiseen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Viestintä on vaikuttavaa silloin, kun se linjataan organisaation strategiasta. Vaikuttavalla viestinnällä on konkreettiset ja mitattavat tavoitteet. Koulutuspäivä antaa niin viestintäjohdolle kuin viestijöille laajennetun näkökulman viestinnän mittaamiseen sekä konkreettiset työkalut viestinnän vaikuttavuuden mittariston rakentamiseen. Hyvät mittarit auttavat organisaatiota saavuttamaan tavoitteensa. Päivän aikana käymme läpi myös organisaation viestinnän tilannekuvan tärkeyden ja avaamme, millaista apua viestinnän vaikuttavuuden mittaaminen tuo käytännön viestintätöiden organisoitiin. Viestintä on yhä edelleen usein paineista ja sirpaleista. Siksi on hyvä keskittyä asioihin, joihin viestinnällä voi todella vaikuttaa.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

  • Viestinnän tilannekuva
  • Miksi mitata viestintää?
  • Mittaamisen harhakuvat digiajassa
  • Miten mitata viestinnän vaikuttavuutta?
  • Perusperiaatteet ja harjoituksia
  • Oman mittariston laatiminen

 

KENELLE?

Valmennus on tarkoitettu viestinnän johto- tai asiantuntijatehtävissä toimiville henkilöille, jotka haluavat kytkeä viestinnän tiiviimmin organisaation toimintastrategiaan.

 

VALMENTAJAT

Päivän kouluttajana on KTM Terttu Sopanen viestintätoimisto Brunnen Communicationsilta. Tepalla on kahden vuosikymmenen kokemus eri organisaatioiden viestinnän johtotehtävistä ja erityisesti strategisesta muutosviestinnästä ja laajojen viestinnällisten uudistusten läpiviennistä. Tepan ominta osaamista on strategisen viestinnän kehittäminen, viestinnän kytkeminen liiketoimintaan sekä organisaation prosessien ja avainhenkilöiden vuorovaikutusvalmiuksien vahvistaminen.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

475 eur jäsen / 625 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

330 eur jäsen / 440 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua johtamisviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Livenä, olen jäsen 475 e + alv.Livenä, ei-jäsen 625 e + alv.Etänä, jäsen 330 e + alv.Etänä, ei-jäsen 440 e + alv.

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.