Ajankohta

18.3.2021 09:00 – 18.3.2021 10:30

Paikka

Stream

Järjestäjä

ProCom

 

BlogTalk 2021 on julkaistu  tervetuloa julkistustilaisuuteen keskustelemaan viestinnän ajankohtaisista teemoista! 

Tilaa BlogTalk 2021 -kirjasi täällä

BlogTalk on ajankuva viestinnästä, toisaalta tarkoitettu inspiraatioksi meille tässä ajassa viestiville ja toisaalta muistoksi ja jäljeksi viestinnän trendeistä tuleville viestijöille. BlogTalk 2021 sisältää ProComin Viestijät.fi-sivustolla kahtena edellisenä vuotena eniten luettuja ja jaettuja, tai vähäisemmälle huomiolle jääneitä, mutta erinomaisia kirjoituksia viestinnästä ja johtamisesta. Vuoden 2021 BlogTalk- kirjan tekstit on jaettu neljään teemaan:

  • Viestintä poikkeusaikana
  • Vestinnän ja viestijän rooli
  • Strateginen viestintä, johtaminen ja työelämä
  • Vinkit viestintätyöhön

BlogTalk 2021: Puhetta viestintäkuplassa

Aika: 18.3.2021 klo 9.00–10.30
Paikka: Webinaari

Viestinnästä puhuu nyt koko yhteiskunta. Miltä näyttää viestintäkulttuurin tila? Miten pandemia on vaikuttanut viestintään ja viestijän työhön? Millaisia voimavaroja tunteet ovat viestinnässä?

Maaliskuisessa keskustelutilaisuudessa professori Janne Seppänen haastattelee BlogTalk 2021 -kirjan kirjoittajia teoksen keskeisistä teemoista. Viestinnän ajankohtaisista kysymyksistä keskustelemassa ovat Voimiston vuorovaikutusvalmentaja Petra Alijärvi, ProComin toimitusjohtaja Elina Melgin ja VTT:n Communications Lead Leena Rantasalo. Luvassa siis puhetta viestintäkuplassa – tervetuloa mukaan! 

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.