Ajankohta

1.10.2024 09:00 – 1.10.2024 15:00

Paikka

ProComin toimisto / Online

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutus järjestetään mahdollisuuksien mukaan hybriditoteutuksena siten, että online-osallistuminen Zoomissa on aina mahdollinen. Luokkahuonetoteutus arvioidaan hyvissä ajoin jokaisen koulutuspäivän osalta erikseen. Voit kertoa oman toiveesi osallistumistavasta ilmoittautumislomakkeella ja ProCom vahvistaa aina erikseen toteutuksen.

 

KOULUTUSPÄIVÄ

Koulutuksessa opitaan luomaan käyttäjä- ja hakukoneystävällisiä digipalveluita erityisesti analytiikan, SEO-työkalujen ja tekoälyn avulla.

Päivän aikana opit pohtimaan, kenelle palvelua oikeastaan suunnitellaan ja kuinka sisältöjä kulutetaan. Koulutuksessa syvennyt myös laadukkaan ja saavuttettavan sisällön saloihin. Laadukas sisältö tuo lisäarvoa käyttäjälleen ja palvelee organisaatiota myös parantamalla hakukonelöydettävyyttä. Digipalvelun löydettävyyteen paneudutaan erityisesti hakukonelöydettävyyden, verkkosivuanalytiikan ja digimarkkinoinnin kohdentamisen lähtökohdista. Käytännönläheisen koulutuksen jälkeen sinulla on käytössäsi tukku työkaluja hyödynnettäväksi jatkossa, tekoälyn tuomia mahdollisuuksia unohtamatta!

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Kuka digipalvelua käyttää? Asiakasymmärrys digipalvelujen suunnittelun lähtökohtana.

 • Asiakasprofiilit palvelutarpeen ja tavoitteiden määrittäjinä – mitä saamme tietää asiakkaistamme jo käytössä olevien analytiikka- ja markkinointityökalujen avulla?
 • Asiakasdata hyötykäyttöön digitaalisen markkinoinnin suunnittelussa.
 • Työkalut asiakasymmärryksen lisäämiseen ja asiakasdatan jatkojalostukseen.

Kuinka palvelua käytetään? Hyvä käyttäjäkokemus digipalvelun tavoitteena.

 • Käyttäjäkokemus, käyttöliittymä ja palvelupolku – termit tutuiksi!
 • Verkkosivuanalytiikka sivustokokemuksen kirittäjänä ja organisaation tavoitteiden saavuttamisen mittarina.
 • Työkalut käyttäjäkokemuksen tutkimiseen ja kehittämiseen.

Lukeeko tätä kukaan? Laadukas sisältö asiakkaan, organisaation ja hakukonelöydettävyyden näkökulmasta.

 • Tavoitteena laadukas ja saavutettava sisältö.
 • Hakukoneoptimoidun sisällön tuottaminen.
 • Tekoäly ja SEO: Mikä on tekoälyn rooli ja tulevaisuus sisältöjen tuottamisessa ja hakukonelöydettävyyden parantamisessa?
 • Työkalut sisällön suunnitteluun ja laadun mittaamiseen.
 • Työkalut avainsanojen suunnitteluun, hakukonelöydettävyyden tutkimiseen ja mittaamiseen.

 

KENELLE

Tämä koulutus on tarkoitettu viestinnän ja markkinoinnin ammattilaisille, jotka tahtovat parantaa sivuston löydettävyyttä ja varmistaa, että niin asiakas kuin organisaatiokin hyötyvät digipalvelusta.

 

KOULUTTAJA

Emma Lindqvist on digitaalisen markkinoinnin konsultti ja kokenut kouluttaja, joka syttyy ongelmanratkaisusta ja analytiikasta. Hän siirtyi LM Somecolle isosta hakukonelöydettävyyteen keskittyneestä firmasta, eikä varmasti ole toimialaa tai Google Ads -koukeroa, jota ei olisi tullut hänelle vastaan.

Emman koulutuksissa opitaan uutta hakukoneoptimoinnista ja -markkinoinnista, sosiaalisen median mainostyökaluista sekä mittaamisesta ja konversioista. Koulutuksissa ja sparrauksissa pohditaan usein relevanttien kohderyhmien rakentamista ja mainonnan tehokkuuden todentamista.

Emma on kouluttajana käytännönläheinen ja omia kokemuksiaan jakava, joten voit olla varma, että koulutuksissa käydään läpi työkalujen parhaita asetuksia, toimivia mainostoteutuksia ja vastaan tulleita teknisiä bugeja. Ovathan tilit ja pääsyoikeudet kunnossa koulutuksen alkaessa? Emman koulutuksissa työnnetään varmasti kädet saveen!

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Luokkahuonekoulutus (osallistuja paikan päällä)

495 eur jäsen / 655 eur ei-jäsen

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

395 eur jäsen / 555 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuuden osallistujien lisäosallistujat:

 • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia).
 • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Luokkahuonekoulutuksen edut:

 • ProCom tarjoaa aamiaisen ja lounaan
 • Verkostoituminen kollegoiden kanssa
 • Toimistolta voi napata mukaan viestintäalan kirjallisuutta
 • Sparrailu kollegojen ja kouluttajan kanssa
 • Viihtyisät tilat Helsingin keskustassa

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

HALUATKO RAKENTAA OMAN NÄKÖISESI KEHITTYMISPAKETIN TYÖSI TUEKSI?
Hanki itsellesi tai organisaatiollesi uusi 5 kerran koulutuskortti ja voit valita pakettiin tarjonnastamme juuri itseäsi kiinnostavat koulutuspäivät. Voit sisällyttää myös tämän koulutuspäivän osaksi koulutuskorttia. Lue lisää koulutuskortista täällä.

 

HALUATKO SYVENTÄÄ OSAAMISTASI?

Tämä koulutuspäivä on osa vuoden mittaista koulutuskokonaisuutta. Kiinnostaisiko sinua syventyä Tekoäly & digiviestintä -koulutuskokonaisuuden teemoihin laajemmin? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana johtamisviestinnän koulutuskokonaisuutta, johon sisältyy minimissään kuusi (6) koulutuspäivää, oppimisalusta ja opiskelijakollegoiden tuki. Tutustu kattavaan koulutuskokonaisuuteen sivuiltamme tai kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä, olen jäsen 495e + alv. 24 %Paikan päällä, en ole jäsen 655e + alv. 24 %Etänä, olen jäsen 395e + alv. 24 %Etänä, en ole jäsen 555e + alv. 24 %

Maksajan tiedot

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.