Ajankohta

26.9.2023 09:00 – 26.9.2023 15:00

Paikka

Online

Hinta jäsenille

355 € + alv 24%

Hinta (ei jäsenet)

525 € + alv 24%

Järjestäjä

ProCom

AJANKOHTAISTA

Koulutuspäivä järjestetään online-koulutuksena.

 

KOULUTUS

Digipalvelusta saadaan helppokäyttöinen ja selkeä, kun asiakkaan tarpeet ovat tiedossa ja palvelun sisältö sekä visuaalinen ja tekninen toteutus suunnitellaan vastaamaan niitä. Projektin viivästymistä, kustannusten paisumista sekä palvelun käytön ongelmia voidaan ennaltaehkäistä tehokkaasti, kun asiakkaan tilanne ja palvelun tarve tunnistetaan hyvissä ajoin ja sisällöntuotantoa ei jätetä hankkeen loppumetreille valmiisiin raameihin sovitettavaksi.

Astu digipalveluiden muotoilun uudelle ajalle, jossa avainsanoja ovat asiakasymmärrys ja sisältölähtöisyys! Opi keinot, joilla suunnittelet ja toteutat tuloksia tuovan digipalvelun, jossa sisältö, visuaalisuus ja tekninen toteutus saavat aikaan timanttisen käyttökokemuksen.

 

KOULUTUKSEN SISÄLTÖ

Aamupäivä 9–12

Asiakasymmärrys digipalvelun kulmakivenä

  • Miten syventää asiakasymmärrystä ja hyödyntää sitä digipalvelun suunnittelutyössä?
  • Millaisista asiakasprofiileista on hyötyä digipalvelun suunnittelussa?

Lyhyt tauko

  • Asiakasmatka suunnittelun ja toteutuksen työvälineen
  • Esimerkkejä, tehtäviä ja keskusteluja

Iltapäivä 13–15

Näin etenet digipalvelun suunnittelussa sisältö ensin -periaatteella

  • Miksi edetä sisältölähtöisesti?
  • Sisältösuunnittelun keinot ja työkalut

Lyhyt tauko

  • Miten koordinoida kokonaisuutta?
  • Esimerkkejä, tehtäviä ja keskusteluja

 

KENELLE?

Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää digipalveluita tai luoda uuden asiakaslähtöisen digipalvelun.

 

KOULUTTAJA

Hanne Haapakoski, toimitusjohtaja Piiri Kit Oy & viestintäjohtaja Springvest Oyj

Hanne Haapakoski on strategisen viestinnän asiantuntija ja kokenut viestinnän kouluttaja. Hän on suunnittelut ja ollut mukana toteuttamassa useita asiakaslähtöisiä verkkopalveluita eri sektoreille. Haapakoski työskentelee toimitusjohtajana viestinnän kehittämiseen erikoistuneessa Piiri Kit Oy:ssä sekä viestintäjohtajana kasvurahoitusyhtiö Springvest Oyj:ssä. Haapakoski on kouluttanut vuosia erilaisia yrityksiä ja työyhteisöjä viestinnästä sekä toiminut mm. ProComin, Alma Talentin ja Rastor-instituutin viestinnän kouluttajana.

 

HINNAT JA ILMOITTAUTUMINEN

Online-koulutus (osallistuja etäyhteydellä)

355 eur jäsen / 525 eur ei-jäsen

*hintoihin lisätään alv-osuus 24 %.

Mikäli koulutuspäivään osallistuu organisaatiostasi kaksi henkilöä tai useampi osallistuja, saavat kaikki koulutuksen hinnasta 10 % alennuksen. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Huom. Mikäli suoritat Digitaalisen viestinnän koulutuskokonaisuutta, sisältyy koulutuspäivä kokonaisuutesi hintaan. Koulutuskokonaisuus -osallistujien lisäosallistujat:

  • Yksilöosallistujan lisäosallistuja: Saman organisaation lisäosallistujat saavat 10 % alennuksen yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)
  • Organisaatio-osallistumisen lisäosallistuja: Organisaatio saa lisäosallistujat koulutuspäiviin -50 % hinnalla yksittäisen päivän normaalihinnasta (ei yhdistettävissä muihin alennuksiin, alennus koskee vain lisäosallistujia)

 

Ilmoittautuminen
Ilmoittautumiset tämän sivun ilmoittautumislomakkeella. Lisätiedot ja tiedustelut: procom@procom.fi.

Peruutusehdot
Viimeinen peruutuspäivä on kahta viikkoa (14 vrk) ennen tilaisuutta. Mikäli osallistuminen perutaan tämän jälkeen (3-13 vrk ennen tilaisuutta), laskutamme 50 % tilaisuuden hinnasta. Kaksi (2) arkipäivää ennen tilaisuutta tai sen jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme koko osallistumismaksun. Osallistujan vaihto koulutukseen on maksutonta. Mikäli osallistuja haluaa vaihtaa henkilökohtaisista syistä osallistumismuotoa live-osallistumisesta online-osallistumiseen, tulee osallistumismuoto muuttaa viimeistään kaksi vuorokautta ennen koulutuspäivää. Osallistumismuotoa on mahdollista vaihtaa myös tämän ajankohdan jälkeen, mutta tällöin laskutamme koulutuksen live-osallistumisen hinnalla. Peruutukset osoitteeseen: procom@procom.fi.

Pidätämme oikeuden vähäisiin ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen toteutuminen vahvistetaan riittävän ryhmäkoon muodostuttua.

 

KIINNOSTAAKO LAAJAN KOULUTUSOHJELMAN SUORITTAMINEN?

Kiinnostaisiko sinua digiviestinnän koulutuskokonaisuuden suorittaminen? Tämän koulutuksen voi suorittaa osana digiviestinnän koulutuskokonaisuutta, jonka suorittamisesta saa todistuksen. Kysy lisää ProComin toimistolta: procom@procom.fi tai puh. (09) 135 7775 tai lue lisää täällä.

 

Tietojen käsittely

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt sähköpostiosoitteesi lisäämisen uutiskirjeemme jakelulistalle. Saat ProComilta viestejä viestintäalaan liittyen, koulutuksiin ja tapahtumiin. Voit koska tahansa pyytää tietojesi poistoa postituslistaltamme. Käsittelemme tietoja GDPR:n mukaisesti.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.