Ajankohta

10.4.2024 09:00 – 10.4.2024 10:30

Paikka

ProComin toimisto & online

Järjestäjä

ProCom

 

Viimeiset puolitoista vuotta ovat olleet viestinnässä tekoälyn juhlaa. Moni viestijä on ottanut tekoälytyökalut arjessa käyttöön, mutta harvempi on ehtinyt ajatella tekoälyn käytön vastuullisuusvaikutuksia. Ellun Kanojen Aamu ytimessä -tilaisuudessa käymme läpi, mitä jokaisen viestijän pitäisi tietää tekoälyn vastuullisuuskysymyksistä viestintäkontekstissa.


Tämä aamu on sinulle, joka olet kokeillut tekoälytyökaluja tai käytät niitä ehkä jo aktiivisesti työssäsi! Aamun aikana syvennetään omaa asiantuntemusta ja herätellään uusia ajatuksia.


Ohjelmassa muun muassa:

  • Tekoälytyökalujen arvovinoumaa, mistä se johtuu ja miten sen voi tunnistaa
  • Tekoälytyökaluilla tuotettujen kuvien piiloviestejä
  • Millaisia asioita viestijän täytyy pitää silmällä tekoälyjen kehityksessä

 

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Ellun Kanojen kanssa. Voit osallistua joko paikan päällä ProComin toimistolla tai etäyhteydellä. Toimistollemme mahtuu noin 30 henkilöä. 

Ajankohta: keskiviikko 10.4.2024 kello 9–10.30

Paikka: ProComin toimisto (Kasarmikatu 23 A 5, Helsinki) tai online

Eikö ajankohta sovi? Kannattaa silti ilmoittautua etäosallistujaksi – lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen jälkikäteen.


Puhujat:
Suvi Auvinen on Ellun Kanojen vastuullisuuden ja tekoälyn johtava asiantuntija. Auvinen näkee tekoälyn sosiaalisena, kulttuurisena ja yhteiskunnallisena muutoksena. Hän toimii myös Turvallisen tekoälyn keskuksen TUTKEn strategina.

Mikko Aarne on suomen suurimman kustantamon Werner Söderströmin kustantaja ja yhtiön tekoälynyrkin vetäjä. Hän toimii myös mediakonserni Bonnierin kansainvälisessä tekoälyohjausryhmässä. Aarne on kiinnostunut tekoälyn vaikutuksista luoviin aloihin ja siihen, miten tekoälymallien arvot vaikuttavat sisältöihin joita niillä luodaan.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa!

 

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt, että yhteystietosi voidaan jakaa tilaisuuden kumppanille Ellun Kanoille.

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.