Ajankohta

12.10.2022 09:00 – 12.10.2022 10:30

Paikka

Cine-A:n studio (Meritullinkatu 33, Helsinki) tai online

Järjestäjä

ProCom

Ilmoittautumistilanne

Tilaa on vielä
Hamy Ramezan

Miten C-kaseteilla voidaan kaataa kokonainen monarkia? Entä miten yksi ainoa kirsikka voi pelastaa ihmiselämän? Miten hengenvaarallisesta maanpaosta voi tehdä rakkauselokuvan? Kaikkia näitä kysymyksiä yhdistää hyvin kerrotun tarinan voima.

Tässä Aamu ytimessä -tilaisuudessa pääset kuulemaan, miten hyvin kerrotulla tarinalla voidaan muuttaa maailmaa. Elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja Hamy Ramezan ja video- ja äänituotantojen erityisosaaja Cine-A tarjoavat meille ainutlaatuisen sukelluksen vaikuttavan videotuotannon ja tarinan maailmaan. Hamy Ramezan kertoo tarinan ja inhimillisyyden voimasta ja Cine-A esittelee Kruununhaassa sijaitsevan aidon cyclorama-virtuaalistudion ja sen tuomat mahdollisuudet tapahtumatuotantoihin.

Aamun tarjoaa Cine-A. Cine-A on tekijöidensä omistama, suorien lähetysten ja ammattimaisten video- ja äänituotantojen erityisosaaja. He tekevät nopealla aikataululla ketteriä videotuotantoja, tai vaativia toteutuksia sovitussa aikataulussa. Cine-A:lla on Helsingin Kruununhaassa noin 350-neliöinen täysin varustettu tv-studio, 80-neliöinen aito cyclorama-virtuaalistudio ja täysin akustoitu podcast-studio. Toteutuksia ovat mm. usean samanaikaisen striimin virtuaalikongressit, yritysten virtuaaliset strategiapäivät työpajoineen, paneelikeskustelut ja haastattelut, musiikkivideot, koulutus- ja valmennustilaisuudet, urheilustriimaukset, tv-sarjat ja -mainokset, 3D-videototeutukset ja podcast-sarjat. Virtuaalistudiossa yhdistyy saumattomasti digitaalinen ja fyysinen maailma samaan lähetykseen ja osallistujat kaikilta mantereilta saman pöydän ääreen.

 

Voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä Cine-A:n studiolla tai etänä streamin kautta. Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille jäsenille – lämpimästi tervetuloa!

PUHUJA

Hamy Ramezan (s. 1979) on suomalais-iranilainen elokuvaohjaaja ja käsikirjoittaja. Ramezan lähti perheineen Iranista vainoa pakoon ja selvisi pikkupoikana jugoslavialaisista pakolaisleireistä, kunnes perhe saapui Suomeen vuonna 1990. Ramezan valmistui Iso-Britannian Farnhamin UCA-elokuvakoulusta vuonna 2007 ja on sittemmin ohjannut useita lyhytelokuvia, esimerkiksi Viikko ennen vappua (2009)ja Kuuntele (2015). Hänen ensimmäinen pitkä elokuvansa Ensilumi (2020) sai maailmanensi-iltansa Berliinin kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla 2021 ja sai useita Jussi-ehdokkuuksia.

Ramezan on vahva ja humaani elokuvantekijä, ja vangitseva tarinankertoja. Hänen kykynsä avata uusia kulttuurillisia ja inhimillisiä näkökulmia inspiroi kuulijoita avaamaan omaa ajatteluaan ympäröivästä maailmasta. Hänelle mikään aihe ei ole vieras. Hamylla on taito jäsentää elämän ilmiöitä ja ihmisyyttä peilaavia kysymyksiä keskustelun ja puheen kautta. Hän laittaa itsensä likoon jokaisessa kohtaamisessa. Omien kokemustensa kautta hänellä on taito liikuttaa yleisönsä, jotta seuraavassa hetkessä he voivat nauraa ja hymyillä elämän ihmeille. Tästä syntyy Hamyn ainutlaatuinen tapa herättää ja inspiroida kuulijansa näkemään maailma uudesta, inhimillisestä näkökulmasta.

 

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.