Ajankohta

27.4.2022 09:00 – 27.4.2022 10:30

Paikka

ProComin toimisto/Online

Järjestäjä

ProCom

AAMU YTIMESSÄ: STRATEGISELLA VIESTINNÄLLÄ AJATUSJOHTAJAKSI

Aika: 27.4.2022 kello 9–10.30
Paikka: online & ProComin toimisto, Kasarmikatu 23 A 5, Helsinki

Strateginen ajattelu on Suomen pk-yrityksissä merkittävä kehitysalue. Tuoreen tutkimuksen mukaan useammalla kuin joka neljännellä pk-yrityksellä ei ole viestintästrategiaa. Aikaisempien selvitysten mukaan vain joka kolmannella pk-yrityksellä on kirjallinen strategia, ja olemassa olevat strategiat tunnetaan erittäin heikosti. Samaan aikaan erottautuminen, uudistuminen ja kyky tuottaa asiakkaille arvoa ovat ainoat mahdollisuudet pärjätä kilpailussa. Tämän takia moni on asettanut tavoitteekseen rakentaa aseman oman toimialansa ajatusjohtajana. Mutta johtajuus – myöskään ajatusjohtajuus – ei onnistu ilman strategista ajattelua, eikä ilman strategista viestintää. 

 

Tässä Aamu ytimessä -tapahtumassa kuulet: 

  • Mikä strategisen ajattelun ja viestinnän tila suomalaisissa pk-yrityksissä on?
  • Mitä viestijä voi tehdä juurruttaakseen organisaatioon strategista ajattelua ja kuljettaakseen organisaationsa kohti ajatusjohtajuutta? 
  • Millaisia valmiuksia kannattaa kehittää, mistä aloittaa ja millaisin askelin edetä?

 

Tapahtuma toteutetaan minipaneelina, jossa kysymyksiin vastaavat viestinnän asiantuntijat Kati Keronen ja Aino Pajukangas.

Voit osallistua tilaisuuteen paikan päällä ProComin toimistolla tai etänä stramin kautta. Paikan päälle mahtuu mukaan ensimmäiset 25 live-ilmoittautujaa. Peruthan live-osallistumisesi, mikäli oletkin myöhemmin estynyt osallistumaan paikan päällä, niin vapautamme paikkasi seuraavalle.

Aamun tarjoavat viestintätoimisto Aivela ja strategisten viestintäkyvykkyyksien uudistamisessa auttava asiantuntijatalo Valoria. 

 

PUHUJAT

Kati Keronen, Valoria 

Strategisen viestinnän uudistajalla, sisältöstrategia-aiheisista kirjoistaan tunnetulla ja palkitulla tietokirjailija, kouluttaja Kati Kerosella on takanaan yli 20 vuoden menestyksekäs ura niin viestinnän ja markkinoinnin asiantuntijana kuin pk-yritysten  johtajanakin. Vuonna 2019 Kati perusti viestintäkyvykkyyksien uudistamiseen keskittyvän asiantuntijatalo Valoria Oy:n. Valoria kutsuu kaikki johtamis- ja strategiaviestinnän uudistamisesta kiinnostuneet maksuttomaan Strategiasta viestimässä -LinkedIn-verkostoon. Verkostoidu Katin kanssa.

 

Aino Pajukangas, Aivela

Viestintätoimisto Aivelan perustaja Aino Pajukangas on kokenut ammattilainen, joka osaa nostaa asiakkaansa esiin harmaasta massasta viestinnän ja markkinoinnin keinoin. Yli 20 viime vuoden aikana hän on työskennellyt suomalaisen yrityselämän näköalapaikoilla toimittajana, tiedottajana, viestintäpäällikkönä, -johtajana ja -konsulttina valtakunnallisissa, monikansallisissa ja paikallisissa yrityksissä. Vuonna 2018 Aino perusti viestintätoimisto Aivelan, jonka missio on auttaa asiakkaita tekemään monimutkaisesta selkeää ja vaikeasta ymmärrettävää. Verkostoidu Ainon kanssa LinkedInissä

 

HAASTATTELIJA

Ella Koota, Valoria

Pitkänlinjan strategisen viestinnän kehittäjällä ja vuorovaikutuskulttuurin uudistajalla, toimittajataustaisella Ella Kootalla on ilmiömäinen kyky tunnistaa kuulijan kannalta olennainen ja fasilitoida viestinnästä vaikuttavaa ja tavoitteita kohti kuljettavaa. Valoriassa strategina organisaatioita uudistumisessa tukeva Ella fasilitoi aamun keskustelun. Verkostoidu Ellan kanssa.

 

Ilmoittautuminen

Paikan päälle ProComin toimistolle mahtuu 25 henkilöä. Tilaisuus striimataan, joten myös etäosallistuminen on mahdollinen. 

 

Tilaisuus on avoin kaikille ProComin jäsenille – lämpimästi tervetuloa mukaan!

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.