Ajankohta

24.8.2021 09:00 – 24.8.2021 10:30

Paikka

Stream

Järjestäjä

ProCom

 

Aamu ytimessä: Podcast viestinnän työkaluna  näin sen teet ja näin sitä mittaat
Aika: tiistai 24.8.2021 klo 9.00–10.30
Paikka: Stream

Oletko miettinyt podcastin tekemistä, mutta mistä pitäisi aloittaa? Tai oletko jo kenties tehnyt podcastia, mutta olit pettynyt tuloksiin tai et oikein osa arvioida, millainen oli lopputulos? 

Tässä aamu ytimessä -tapahtumassa kerromme tutkimustuloksiin perustuen kuka podcasteja kuuntelee, miksi, missä ja milloin. Käymme myös läpi hyvän podcastin kaavan eli mistä osasista hittipodcast rakentuu ja miten löydät sille kuulijat. Kerromme myös, mitkä ovat neljä eri tapaa hyödyntää podcasteja ja miten niitä mitataan. Aamun isäntänä toimii Suomen Podcastmedia. 

Juhani Pajunen on Suomen suurimman podcast-tuotantoyhtiö Suomen Podcastmedian perustaja ja hänellä on 20 vuoden kokemus audion käytöstä viestinnän työkaluna. Ennen Podcastmediaa hän on työskennellyt viestintätoimistoissa ja STT:llä. Juhani on myös ollut tuomaroimassa Finnish Communications Awardisia sekä tuomaroi syksyllä 2021 Oma Media -kilpailua.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton kaikille ProComin jäsenille. 

Vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtumaan on ennakkotiedoista poiketen mahdollista osallistua ainoastaan etänä streamin välityksellä. Osallistujille lähetetään stream-linkki lähempänä tilaisuutta. 

Pidätämme oikeuden ohjelman muutoksiin. 

 


 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.