Ajankohta

12.4.2023 09:00 – 12.4.2023 10:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

 

Podcast voi olla hyvä keino elävöittää vastuullisuusraporttia: avata monimutkaisia aiheita laajemmalle yleisölle. Tutkimusten mukaan podcast-kuulija näet kuuntelee keskimäärin 2 tuntia asiaasi! Myös podcastien kuuntelumäärät voivat yllättää, sillä podcast ei ole vain nuorison media. Esimerkiksi Pohjolan Voimalle Suomen Podcastmedian tuottama vastuullisuuspodi on ollut listojen kärkisijoilla

 

Tässä Aamu ytimessä -tilaisuudessa avaamme sitä, kuka podcastia kuuntelee ja miksi sekä mitä asioita vastuullisuuspodcasteissa pitää ottaa huomioon. Käsittelemme myös harvoin käytetyn audiodokumentin mahdollisuuksia vastuullisuusviestinnässä. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Podcastmedian kanssa.

 

Webinaarissa vastuullisuuspodcastien saloja avaa Suomen Podcastmedian perustaja, toimitusjohtaja Juhani Pajunen. Linjoilla on myös Pohjolan Voiman yhteiskuntasuhdejohtaja Riitta Larnimaa, joka kertoo Pohjolan Voiman kolmen tuotantokauden kokemuksia ja oppeja.

 

Aika: ke 12.4. klo 9–10.30

Paikka: Online, toimitamme linkin osallistujille lähempänä tapahtumaa

 

Lämpimästi tervetuloa mukaan podcastien ja vastuullisuuden pariin!

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt nimi-, titteli-, organisaatio- ja sähköpostitietojesi luovuttamisen tilaisuuden kumppanille Suomen Podcastmedialle.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.