Ajankohta

20.9.2023 09:00 – 20.9.2023 10:30

Paikka

Online

Järjestäjä

ProCom

 

TikTok on mahdollistanut kulttuurisia ilmiöitä ja pienentänyt brändin ja kuluttajan välistä kuilua. Kanava on myös boostannut yksittäisten käyttäjien matkaa ammattimaisiksi sisällöntuottajiksi. Suomessa kuukausittaisia käyttäjiä on TikTokissa yli 1,7 miljoonaa, mutta mitä organisaation täytyy tehdä kiinnittääkseen heidän huomionsa – pitkäaikaisesti?

 

Tilaisuudessa luvassa

Tapahtumassa opit, miten rakentaa ja vahvistaa brändipresenssiä TikTokissa. Inspiroimme eri toimialojen käytännön esimerkkien kautta, mikä kanavassa toimii ja mikä ei, miten brändin pitää ”joustaa” onnistuakseen TikTokissa ja mitä kehittymistä kanava vaatii sisällöntuotannon näkökulmasta.

Tilaisuus sopii erityisesti sinulle, joka mietit, voiko organisaationne mennä TikTokiin tai jos sisällöntuotanto kanavaan tuntuu tahmealta. Tilaisuus on myös sinulle, jos TikTokin maailma ja mahdollisuudet kiinnostavat muuten vain. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä SEKin kanssa.

 

Tilaisuuden puhujat

Enoma Edevbaro, Social Media & Influencer Marketing Lead, SEK

Enoma Edevbaro on markkinointi- ja viestintätoimisto SEKin sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntija. Hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa sekä ulkomailla että Suomessa ja konsultoinut yrityksiä sosiaalisen median tehostamisessa.

 

Annika Hämäläinen, Project Manager, social media, SEK

Annika Hämäläinen on markkinointi- ja viestintätoimisto SEKin projektipäällikkö. Hän on työskennellyt myös sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin kampanjoiden parissa kansainvälisten ja suomalaisten brändien kanssa sekä kouluttanut ja konsultoinut TikTokin käytöstä vuodesta 2019 lähtien.

 

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenkunnalle.

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt ilmoittautumistietojesi luovuttamisen tilaisuuden kumppanille.

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.