Ajankohta

24.4.2024 09:00 – 24.4.2024 10:30

Paikka

ProComin toimisto & online

Järjestäjä

ProCom

 

Tervetuloa Aamu ytimessä -jäsentilaisuuteen kuulemaan, miksi ESG:stä tuli vastuullisuuden peruskauraa ja miksi siitä viestiminen on tärkeää. Entä miten ESG:tä voidaan mitata?

Jokaisesta yrityksestä on olemassa vastuullisuusmielikuva, vaikka yritys ei itse sitä mittaisikaan. Myös sidosryhmien odotukset vastuullisuudelle muuttuvat jatkuvasti ja sidosryhmät arvioivat toimijan vastuullisuutta aina omista lähtökohdistaan. 

Aamu ytimessä -tilaisuudessa kuulet olennaisimmat asiat, jotka ESG:stä tulisi tietää. 

 

Kerromme muun muassa:

  • ESG:n kehityskaaresta
  • Miten ja miksi ESG-mielikuvia voidaan mitata ja johtaa
  • Mikä on riittävää vastuullisuusviestintää
  • Millaista ESG-mielikuvien johtaminen käytännössä on

 

Aamua isännöi tutkimusyhtiö T-Media. Tilaisuus järjestetään keskiviikkona 24.4. kello 9–10.30. Voit osallistua joko paikan päällä ProComin toimistolla tai etäyhteydellä. Toimistollemme mahtuu noin 30 henkilöä.

Tilaisuus on avoin ja maksuton ProComin jäsenille. Lämpimästi tervetuloa mukaan! 

 

Ajankohta: keskiviikko 24.4.2024 kello 9–10.30

Paikka: ProComin toimisto (Kasarmikatu 23 A 5) tai online

Eikö ajankohta sovi? Kannattaa silti ilmoittautua etäosallistujaksi – lähetämme kaikille ilmoittautuneille tallenteen jälkikäteen.

 

Puhujat

Nina Elomaa toimii S-ryhmän vastuullisuusjohtajana, ja sitä ennen hän työskenteli vastuullisuusjohtajana Fazer-konsernissa. Nykyisessä tehtävässään S-ryhmän vastuullisuusjohtajana Nina Elomaa vastaa S-ryhmän vastuullisuusohjelmasta sekä vastuullisuuden strategisesta kehittämisestä ryhmätasolla, huomioimisesta liiketoiminnoissa ja johtamisesta. Nina Elomaalla on yli 20 vuoden kokemus vastuullisuustyöstä. Hän on toiminut aiemmin energia-alalla, ja hänellä on kokemusta hankinnoista sekä liiketoiminnan vetämisestä. Nina Elomaa on WWF Suomen hallituksen ja hallintoneuvoston jäsen sekä kansainvälisen amfori-vastuullisuusverkoston hallituksen jäsen.

Riku Ruokolahti on T-Median pitkäaikainen kehitysjohtaja, Luottamus&Maine-tutkimusmallin pääkehittäjä sekä T-Median hallituksen puheenjohtaja. Riku on lisäksi T-Median sisaryhtiön, yritysten vastuullista liiketoimintaa vauhdittavan Third Rockin, osakas ja hallituksen jäsen.

 

 

TIETOJEN KÄSITTELY

Ilmoittautumalla mukaan hyväksyt, että yhteystietosi voidaan jakaa tilaisuuden kumppanille tutkimusyhtiö T-Medialle.

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Paikan päällä ProComin toimistollaEtäyhteydellä

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.