Ajankohta

26.5.2021 09:00 – 26.5.2021 10:30

Paikka

online

Järjestäjä

ProCom

Viestinnän mittaaminen on noussut ProComin jäsenistölle tehdyssä kyselyssä yhdeksi tärkeimmistä alueista, missä viestijät haluavat parantaa taitojaan lähitulevaisuudessa. Pohjoismainen mediaseuranta- ja analyysitoimisto Retriever on koonnut yksien sähköisten kansien väliin kaiken olennaisen, mitä viestijän tulisi tietää viestinnän mittaamisesta.

E-book rakentuu viestinnän mittaamisen kansainvälisten standardien, Barcelonan periaatteiden, ympärille, ja tarjoaa lukijalleen sekä konkreettista tietoa viestinnän mittaamisen periaatteista että runsaasti asiakastarinoita organisaatioiden viestinnän mittaamisesta käytännössä.

E-book lanseerataan Aamu ytimessä -tilaisuudessa, jossa haastateltavana on yksi oppaan kirjoittajista, Retrieverin seniorianalyytikko Tanja Vaari, jolla on vuosien kokemus sekä organisaatioiden viestinnän tavoitteiden asettamisesta että niiden mittaamisesta.

Aamun isäntänä toimii Retriever.

Ilmoittautumalla tilaisuuteen hyväksyt tietojesi (nimi ja organisaatio) luovuttamisen Retrieverille ja niiden käsittelyn Retrieverin tietosuojaselosteen mukaisesti.

Kirjaudu sisään »

Ilmoittautumisen yhteydessä annettavia tietoja käsitellään ProCom - Viestinnän ammattilaiset ry:n jäsenrekisterin
rekisteriselosteessa ja ProCom Oy:n asiakasrekisterin rekisteriselosteessa kuvatulla tavalla. Lue lisää rekisteriselosteista.